Det har vært stille fra FiskbyK en stund, men lørdag 13. august er de back on track. De arrangerer pop up i lokalene til EIGRA kjøkken & bar fra kl 13 – 18.

Det blir østerssmaking med Joachim fra Domstein Sjømat. Han tilpasser smaksopplevelsen, enten du er nysgjerrig nybegynner eller hekta på østers. Om du er klar for det, tilbyr vi også deilig kaviar for den ultimate nytelsen. Arita fra Edel Sider kommer hele veien fra Hardanger for å bli med på pop up. Sødmen og syrligheten i hennes drikkevarer passer perfekt til sjømat, og østers spesielt. FiskbyK er stolt og ydmyk for å få muligheten til å få med seg en av Norges aller beste siderprodusenter på arrangementet her i Egersund! FiskbyK selger dessuten ut rester av varelageret til reduserte priser. Betalingsmåte Vipps. Vi har veldig lyst på stort besøk, så ta gjerne med gjengen og kom! Arrangementet er støttet av Godfisk.

DATO: 13. august 2022
ÅPNINGSTIDER: kl. 13:00 – 18:00

Spørsmål? Ta kontakt med Karine i FiskbyK på telefon 95222659 eller karinern@live.com 

Velkommen til sommerens hyggeligste pop-up!

PS: Samme kveld kjører Edel Sider et eget event med mat- og sidersmaking her på Eigra. Les mer om dette og reserver din plass her!