Eigra kjøkken

Eigra kjøkken

Eigra kjøkken

Lokale råvarer, ny grill
og sharing-meny

Småretter, sharing-meny eller tre-retters middag

Er du bare litt sulten? Eller bare litt tørst? På Eigra kan du komme inn, og sitte lenge, eller kort. Og du kan spise litt, eller mye. Menyen er tilrettelagt slik at du kan plukke ut småretter, forretter, hovedretter med valgfrie sauser og garnityr alt etter hva du har mest lyst på akkurat den dagen. På Eigra har åpen kjøkkenløsning, med kullgrill. Du kommer tettere på kokken, og kan se mens maten tilberedes.

Lokale råvarer

Med fokus på sesongens beste råvarer, skal vi sette smaksrik og næringsrik mat på bordet til deg. Vi henter inspirasjon i norske, ofte lokale, råvarer og bruker moderne teknikker for å kunne gi deg hyggelige og spennende matopplevelser. La oss friste deg med ferske, krispy grønnsaker og beter fra Jæren, fisk- og skalldyr fra lokale fiskere og fiskemottak og med spekemat og annet kjøtt utviklet i samarbeid med lokale bønder og matprodusenter.Kaffen som håndbrygges på Eigra brennes på kaffebaren like borte i gaten. Vi skal gjøre så godt vi kan for å løfte frem lokale bønder og mat- og drikkeprodusenter fra regionen.

Vi hadde lyst gi byen et nytt møtested, et naturlig samlingspunkt hvor god mat og fine øyeblikk deles mellom mennesker. Et sted hvor stemningen er løs og dørene er åpen for alle som har lyst å nyte god mat og drikke og godt lag.

Grill

Vi bruker god tid på å forberede maten riktig, og flere av rettene tilberedes eller får siste finish i kullgrillen. Eigra kjøkken & bar har åpent kjøkken med ekte kullgrill. Du kommer tett på kokkene.

Sharing

Ved «Share & fun» overlater du valget til oss, og vi velger retter basert på de råvarene som er best akkurat nå. Litt grønt, litt kjøtt og kanskje litt fisk eller skalldyr. Rettene komme i den rekkefølgen som kjøkkenet anser best. Mates serveres «sharing-style», til deling mellom dere.

Menyer

Småretter

Er du bare litt sulten? Eller bare litt tørst? På Eigra kan du komme inn, og sitte lenge, eller kort. Og du kan spise litt, eller mye. Menyen er tilrettelagt slik at du kan plukke ut småretter, foretter, hovedretter med valgfrie sauser og garnityr alt etter hva du har mest lyst på akkurat den dagen. Klarer du ikke bestemme deg for hvilken saus du vil ha? Ta gjerne 2. Har du lyst på bare kjøtt, eller bare grønnsaker, er det også helt greit. Du får flere fine småretter. Ta en titt på menyen.

Sharing meny

Ved «Share & fun» overlater du valget til oss, og vi velger retter basert på de råvarene som er best akkurat nå. Litt grønt, litt kjøtt og kanskje litt fisk eller skalldyr. Rettene komme i den rekkefølgen som kjøkkenet anser best. Mates serveres «sharing-style», til deling mellom dere.

Middag & selskap

Menyen på vårt kjøkken er lagt opp slik at du kan plukke og mikse slik at du får akkurat det du har lyst på.Har du lyst på en satt meny kan du velge mellom 3-retters, 5-retters og «share & fun». Sett deg ned rundt bordet hos oss, og la kokken servere deg spennende, smaksrike og hyggelige matopplevelser. På Eigra er du velkommen både til hverdag og fest.  

Åpningstider kjøkken

LUNSJ
Grands lunsjbuffet: mandag – fredag: 11:30 – 13:30
Eigra lunsjmeny: lørdag 12 – 16

MIDDAG
Mandag – lørdag: 17 – 22:00
(kjøkkenet stenger kl 21.30)

NB! Stengt over jul og nyttår (stengt fra 22.12, åpner igjen 10. januar)

Åpningstider
vin- og cocktailbar

torsdag 18 - 22
fredag og lørdag: 18 - 24

Våre samarbeidspartnere

Pin It on Pinterest