Velkommen
til Eigra Vin & Cocktailbar

Vi har utvidet med en helt ny bar. Her møter du en uformell og avslappet atmosfære hvor god service, god drikke og gode samtaler står i fokus. Du finner oss i underetasjen på EIGRA kjøkken & bar. Er du tidlig ute til bordreservasjonen din på EIGRA kjøkken, så ordner vi gjerne en aperitiff her mens du venter.

Åpningstider:
torsdag – fredag – lørdag
fra kl. 18

40 viner på glass
og ny snacksmeny

I Eigra vin & cocktailbar har vi flere viner på glass fra ulike land og områder. Både røde-, hvite og musserende viner. Nytt er også at du kan smake Coravin på glass – hvor vi skjenker fra flasken uten å ta av korken.

I vår nye snacksmeny kan du nyte alt fra trøffelchips, til røkt brisling og ostefat. Velbekomme.

Cocktailmeny

I Eigra Vin & cocktailbar har vi en stor passion for cocktails. Vi serverer både egenkomponerte- og kjente cocktails i god kvalitet. Perfekt å starte eller avslutte kvelden med i hyggelig lag.

Opplev Piemonte, Chablis eller Veneto

Ønsker du å smake flere viner fra samme land, produsent, ulike områder eller årgang. Eigra Vin & Cocktailbar har nå innført en smakspakke, hvor du får 3 viner med info på ark. Så kan du smake opp mot hverandre og kjenne forskjell eller likheter. I baren vil det alltid være 3-4 ulike smakinger tilgjengelig. Vi starter med Chablis, Piemonte, Veneto og Burgund.

Chablis

Vinsmaking med Vingruppen – Bli med til Spania!

Ivan Chiquiar tar oss med til Spania på denne smakingen hvor vi får smakt på rødt, hvitt og Cava.

Han har med seg spennende viner fra produsentene Pedregosa, Doniene Gorrondona Bentalde, Bod Viñatigo, Torre de Oña og La Rioja Alta.

Totalt 8 viner får vi smakt på denne kvelden..

Kun 30 plasser.

Kommende vinsmakinger:

30. mai:
Vinsmaking med Vingruppen. Tema: Bli med til Spania!
Klikk her for mer info. og billetter

29. august:
«Vin utenfor allfarvei – en vinreise jorden rundt»
med Espen Andersen
Klikk her for mer info. og billetter.

Billetter og mer info: Datoer og billetter finner du i kalenderoversikten her, som også gir en oversikt over alle vinsmakinger og arrangement på Grand Hotell.

Nyheter på e-post: Ønsker du informasjon om vinsmakinger direkte i innboksen din? Meld deg på nyhetsbrevet her. Huk av for Grand Vinklubb.

Nytt vinsmakingsrom

I vårt nye vinsmakingsrom kan du booke din egen vinsmaking. Her kan du også leie inn din egen sommellier til vinsmakingen om ønskelig. Perfekt for samlinger med jobben, til selskap eller bursdag. Fra 8 til 18 personer.

Kontakt oss på post@eigra.no eller +47 48 99 90 10 for mer informasjon.

Vin & cocktails

Vi tar håndverket bak god vin og cocktails på alvor. Her møter du dyktige bartendere klar til å varte deg opp med klassikere og spennende nyheter. Kvalitet og gode opplevelser står i fokus.

Den gode samtalen

Sett deg ned i rolige omgivelser og nyt god drikke og den gode samtalen.

UFORMELL OG AVSLAPPET ATMOSFÆRE

I EIGRA Vin & Cocktailbar møter du en uformell og avslappet atmosfære hvor god service, god drikke og gode samtaler står i fokus.