Aktuelt Takeover event med kjøkkensjef Chef Mathew Leong fra Re-NaaTakeover event med kjøkkensjef Chef Mathew Leong fra Re-Naa Smakstog med sjømat og drikkeSmakstog med sjømat og drikke Cidermakers dinner med Eiane Gard 7. februarCidermakers dinner med Eiane Gard 7. februar Årets julelunsj serveres fra 2. desember!Årets julelunsj serveres fra 2. desember! Gi gavekort fra Eigra i julegaveGi gavekort fra Eigra i julegave Julemeny serveres fra 5. novemberJulemeny serveres fra 5. november Den nye vinkjelleren åpner 19. oktoberDen nye vinkjelleren åpner 19. oktober Egersund Sjømatfestival – 6. – 8. februar 2025Egersund Sjømatfestival – 6. – 8. februar 2025 Vinsmaking: Barolo – Vinmarker og årganger (Utsolgt)Vinsmaking: Barolo – Vinmarker og årganger (Utsolgt) Kortreist middag på Eigra 14. septemberKortreist middag på Eigra 14. september Vinsmaking: Bli med til Spania!Vinsmaking: Bli med til Spania! Eigra Party 2024Eigra Party 2024 KORTREIST: Restaurant K2 på Eigra 16. mars 2024KORTREIST: Restaurant K2 på Eigra 16. mars 2024 Valentines day 2024 Valentines day 2024 Egersund Sjømatfestival 2024Egersund Sjømatfestival 2024 Kortreistaften høsten 2023Kortreistaften høsten 2023 Sommertider på Eigra 2023 – Velkommen!Sommertider på Eigra 2023 – Velkommen! Eigra party – sommerfest – 3. Juni 2023Eigra party – sommerfest – 3. Juni 2023
Takeover event med kjøkkensjef Chef Mathew Leong fra Re-NaaTakeover event med kjøkkensjef Chef Mathew Leong fra Re-Naa
Vinsmaking: Barolo – Vinmarker og årganger (Utsolgt)Vinsmaking: Barolo – Vinmarker og årganger (Utsolgt)