Meny
Eigra kjøkken & bar

Eigra kjøkken & bar har fokus på kortreiste råvarer i sesong. Vi har som mål å løfte frem lokale kvalitetsprodusenter av sjømat, kjøtt og grønnsaker. Til lunsj tilbyr vi deilig julelunsjbuffé. I kveldsmenyen kan du velge mellom 3 retters, 6 retters eller fra vår rikholdige á la carte meny. Maten tilberedes i vår kullfyrte grill, noe som gir uovertruffen smak og aroma. Nyt tilhørende lokal drikke eller vin fra vinkjeller.

Lunsj

Mandag – fredag fra kl 11:00
lørdag fra kl 12:00

DANSKE SMØRREBRØD

Karbonader
Remulade – karamelisert løk (G1, E, M)

Røkelaks
Sitron – egg (G1, E, M)

Leverpostei
Rødbeter – bacon (G1, E, M)

Reker
Eggerøre – dill (G1, E, S, M)

Sild
Potet – rødløk (G1, F, Sul, E, M)

Hønsesalat
Sjampinjong – estragon (G1, E, M)

1 stk 115,-

 

SALATER

Kyllingsalat 235,-
Bacon – krutonger
(G1, Sul)

Rekesalat 235,-
Avocado – sitron
(S, Sul)

DESSERTER

Dagens is fra Egersund Sjokoladefabrikk 55,-

Dagens dessert 115,-

ALLERGENER

N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete, G2 – Rug, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep

Kveld

Mandag – lørdag
fra kl 17:00

Kjøkkenet stenger 21.30,
men dere kan sitte så lenge dere vil.

3 RETTERS MENY

Servert til hele bordet

Eigra snacks

Kamskjell
Purre – Salvie
(M – S – G1 – B )

Sterling® Kveite
Gresskar – rosettkål – sitron
(M, F)

 

Hvit sjokoladekrem
Hasselnøtt – tindved
(M – E – G1 – Ha)

 

3 retters 845,-
vinpakke 595,-

6 RETTERS MENY

Servert til hele bordet

 

Eigra snacks og brød
Hjemmelaget brød og jersey smør.

 

Telemarksrøye
Blomkål – agurk – kaffirlime
(F – M – B – G1)

 

Kamskjell
Purre – Salvie
(M – S – G1 – B )

 

Sterling® Kveite
Gresskar – rosettkål – sitron
(M – F)

 

Tri-tip fra Nyyyt
Blomkål – Grønnkål – Grønn pepper
(M – E – Sp – So)

 

Eigra ostetallerken
marmelade – fruktbrød
(M – G1)

 

Hvit sjokoladekrem
Hasselnøtt – tindved
(M – E – G1 – Ha)

 

Sjokolade fra Egersund chocolatefabrikk

 

6 retters 1045-
vinpakke 895,-

À LA CARTE

FORRETTER 

Kamskjell 245,-
Purre – Salvie
(M – S – G1 – B )

 

Tartar av hangarsteak 205,-
Rødbeter – løk – egg  
(G1 – E – Se – Sul – Sp)

 

Telemarksrøye 215,-
Blomkål – agurk – kaffirlime
(F – M – B – G1)

 

Spidersteak 205,-
Jordskokk – olivenolje
(Sp – Se – So – G2)

 

Sjøkreps gratinerte 200g 245,-
Urtesmør – cocktailsaus
(Sp – Se – So – G2)

 

DESSERT

Sjokoladefondant 155,-
Mandel – plommesten
 (M – E – G1 – N3) 

 

 Hvit sjokoladekrem 155,-
Hasselnøtt – tindved
(M – E – G1 – Ha)

Eigra ostetallerken 185,-
marmelade – fruktbrød
(M – G1)

Gelato fra Sjokoladefabrikken 55,-
Spør servitøren hva som er tilgjengelig)

 

SNACKS


Østers Boudeuse                             55,- per stk
Purreløk og hylleblomst
(B)

Fra Berkelen
Svinenakke 36mnd, Nyyyt, 30g                                             110,-
Parmaskinke, «Happy pigs», 30g                                          120,-Marmor spekepølse, Nyyyt, 30g                                             80,-
Jåla spekepølse m/trøffel, ASK 30g                                      95,-

Brød og smør 60,-

Bolinhos 145,-
Potet – hvitløk

HOVEDRETTER

 

Tri-tip fra Nyyyt 495,-
Blomkål – Grønnkål – Grønn pepper 
(M – E – Sp – So) 

 

Sterling® Kveite 495,-
Gresskar – rosettkål – sitron
(M F) 

 

Byggotto 395,-
Sopp – sellerirot
(M – Se – G3)

 

Confitert svineribbe 395,-
Løk – sennep 
(M – Se – G3)

ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete G2 – Rug, G3 – Bygg, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep