Eigra meny

Eigra meny

Eigra meny

«Hos oss får du mat laget fra bunnen av. Vi er alltid på utkikk etter de aller beste lokale råvarene»

Lunsjbuffet

Det tilbys ikke lunsjbuffet gjennom sommeren. Den er tilbake igjen fra midten av august. I sommer tilbys en herlig sommermeny, klikk her for å se sommerens lunsjmeny.

Småretter

Er du bare litt sulten? Eller bare litt tørst? På Eigra kan du komme inn, og sitte lenge, eller kort. Og du kan spise litt, eller mye. Menyen er tilrettelagt slik at du kan plukke ut småretter, forretter, hovedretter med valgfrie sauser og garnityr alt etter hva du har mest lyst på akkurat den dagen. Klarer du ikke bestemme deg for hvilken saus du vil ha? Ta gjerne 2. Har du lyst på bare kjøtt, eller bare grønnsaker, er det også helt greit. Du får flere fine småretter. Ta en titt på menyen.

Sharing meny

Ved «Share & fun» overlater du valget til oss, og vi velger retter basert på de råvarene som er best akkurat nå. Litt grønt, litt kjøtt og kanskje litt fisk eller skalldyr. Rettene komme i den rekkefølgen som kjøkkenet anser best. Mates serveres «sharing-style», til deling mellom dere.

Middag & selskap

Har du lyst på en satt meny kan du velge mellom 3-retters, 5-retters og «share & fun». Sett deg ned rundt bordet hos oss, og la kokken servere deg spennende, smaksrike og hyggelige matopplevelser. På Eigra er du velkommen både til hverdag og fest.

Åpningstider kjøkken

LUNSJ
Grands lunsjbuffet: mandag – fredag: 12 – 16
Eigra lunsjmeny: lørdag 12 – 16

MIDDAG
Mandag – lørdag: 17 – 22:00
(kjøkkenet stenger kl 21.30)

Åpningstider
vin- og cocktailbar 

torsdag 18 - 22
fredag og lørdag: 18 - 24

Her kan du ta med deg vennegjengen, kolleger, samarbeidspartnere, familien og andre du har lyst å kose deg sammen med til god mat og drikke

Pin It on Pinterest