Meny
Eigra kjøkken & bar
Eigra kjøkken & bar har fokus på kortreiste råvarer i sesong. Vi har som mål å løfte frem lokale kvalitetsprodusenter av sjømat, kjøtt og grønnsaker. Til lunsj tilbyr vi deilig julelunsjbuffé. I kveldsmenyen kan du velge mellom 3 retters, 6 retters eller fra vår rikholdige á la carte meny. Maten tilberedes i vår kullfyrte grill, noe som gir uovertruffen smak og aroma. Nyt tilhørende lokal drikke eller vin fra vinkjeller.
Lunsj
Mandag – fredag fra kl 11:00
lørdag fra kl 12:00
DANSKE SMØRREBRØD
Karbonader
Remulade – karamelisert løk (G1, E, M)
Røkelaks
Sitron – egg (G1, E, M)
Leverpostei
Rødbeter – bacon (G1, E, M)
Reker
Eggerøre – dill (G1, E, S, M)
Sild
Potet – rødløk (G1, F, Sul, E, M)
Hønsesalat
Sjampinjong – estragon (G1, E, M)
1 stk 115,-
SALATER
Kyllingsalat 235,-
Bacon – krutonger
(G1, Sul)
Rekesalat 235,-
Avocado – sitron
(S, Sul)
DESSERTER
Dagens is fra Egersund Sjokoladefabrikk 55,-
Dagens dessert 115,-
ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete, G2 – Rug, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep
Kveld
Mandag – lørdag
fra kl 17:00
Kjøkkenet stenger 21.30,
men dere kan sitte så lenge dere vil.
3 RETTERS MENY
Servert til hele bordet
Eigra snacks
Kamskjell
Purre – Salvie
(M – S – G1 – B )
Sterling® Kveite
Gresskar – rosettkål – sitron
(M, F)
Hvit sjokoladekrem
Hasselnøtt – tindved
(M – E – G1 – Ha)
3 retters 845,-
vinpakke 595,-
–
6 RETTERS MENY
Servert til hele bordet
Eigra snacks og brød
Hjemmelaget brød og jersey smør.
Telemarksrøye
Blomkål – agurk – kaffirlime
(F – M – B – G1)
Kamskjell
Purre – Salvie
(M – S – G1 – B )
Sterling® Kveite
Gresskar – rosettkål – sitron
(M – F)
Tri-tip fra Nyyyt
Blomkål – Grønnkål – Grønn pepper
(M – E – Sp – So)
Eigra ostetallerken
marmelade – fruktbrød
(M – G1)
Hvit sjokoladekrem
Hasselnøtt – tindved
(M – E – G1 – Ha)
Sjokolade fra Egersund chocolatefabrikk
6 retters 1045-
vinpakke 895,-
À LA CARTE
FORRETTER
Kamskjell 245,-
Purre – Salvie
(M – S – G1 – B )
Tartar av hangarsteak 205,-
Rødbeter – løk – egg
(G1 – E – Se – Sul – Sp)
Telemarksrøye 215,-
Blomkål – agurk – kaffirlime
(F – M – B – G1)
Spidersteak 205,-
Jordskokk – olivenolje
(Sp – Se – So – G2)
Sjøkreps gratinerte 200g 245,-
Urtesmør – cocktailsaus
(Sp – Se – So – G2)
DESSERT
Sjokoladefondant 155,-
Mandel – plommesten
(M – E – G1 – N3)
Hvit sjokoladekrem 155,-
Hasselnøtt – tindved
(M – E – G1 – Ha)
Eigra ostetallerken 185,-
marmelade – fruktbrød
(M – G1)
Gelato fra Sjokoladefabrikken 55,-
Spør servitøren hva som er tilgjengelig)
SNACKS
Østers Boudeuse 55,- per stk
Purreløk og hylleblomst
(B)
Fra Berkelen
Svinenakke 36mnd, Nyyyt, 30g 110,-
Parmaskinke, «Happy pigs», 30g 120,-Marmor spekepølse, Nyyyt, 30g 80,-
Jåla spekepølse m/trøffel, ASK 30g 95,-
Brød og smør 60,-
Bolinhos 145,-
Potet – hvitløk
HOVEDRETTER
Tri-tip fra Nyyyt 495,-
Blomkål – Grønnkål – Grønn pepper
(M – E – Sp – So)
Sterling® Kveite 495,-
Gresskar – rosettkål – sitron
(M – F)
Byggotto 395,-
Sopp – sellerirot
(M – Se – G3)
Confitert svineribbe 395,-
Løk – sennep
(M – Se – G3)
ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete G2 – Rug, G3 – Bygg, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep