ÅRETS HØYDEPUNKT

For tredje gang arrangerer vi storsuksessen Chef’s Table her på EIGRA kjøkken & bar. Den 17. og 18. desember er du velkommen når kjøkkensjef David Müller byr på sin 10-retters spesialmeny. Denne kvelden skal han briljere med sine matlagingsteknikker, og sette unike retter med fantastiske smakskombinasjoner på bordet til deg. David slår seg løs og setter sammen den kombinasjon av retter han har drømt om det siste året. Du vil oppleve spennende nyheter, spenstige kreative innovasjoner samt noen de beste rettene fra vår meny gjennom tidene. For å toppe det hele setter hovemester og sommelier Kabir Singh sammen en flott drikkepakke som passer til rettene. Nå David og Kabir disker opp med sitt «Chef’s Table» får du en spiseopplevelse du sent vil glemme.

Fredag 17. desember 2021, kl. 19.00
Lørdag 18. desember 2021, kl. 19.00

10 retters meny: kr. 1200,- per person
Drikkepakke: kr. 750,- per person.

Velkommen til en uforglemmelig aften rundt bordet hos oss!

RESERVASJON
Klikk her for plassreservasjon
Velg 17. eller 18 desember og reserver din plass direkte!

Spørsmål? Kontakt oss på jaume@eigra.no
(Psst: i fjor ble det fullbooket 8 dager etter lansering, så vært rask om du vil ha plass)

 

 

Pin It on Pinterest

Share This