VELKOMMEN TIL PRODUSENTENS AFTEN

Arrangementes utsettes på utbestemt tid. Vi kommer tilbake med ny dato så fort det lar seg gjøre. 

Er du klar for en helaften dedikert til den fantastiske ørreten fra Sirdal? Vi snakker sashimi, ceviche, pannestekt, grillet, røkt og mye mye mer. Den 14. mars hyller vi Norsk Ørret AS, som er stolt produsent av brunørretten «Sirdalsørret». Du får en helaften med 7-retters middag. Med fokus på ørret skal vi sette mange spennende retter, smaker og råvarer på bordet til deg. Kortreist, ekte, sunt og smakfult.

Ørreten fra Sirdal imponerer oss med sin unike kvalitet, og er en råvare vi er svært glad for å kunne tilby på Eigra. Denne kortreiste fjellørret en er produsert i rent og kaldt fjellvann i Sirdal. Det kalde vannet gjør at fisken vokser sakte og får en fast konsistens og en god unik kvalitet.  I samarbeid med Norsk Ørret AS har vi satt opp en hel kveld hvor vi skal bruke ulike teknikker og tilbehør for å vise deg flere spennende varianter av retter og smaker med denne flotte fisken. Samtidig vil du få anledning til å bli  i bedre kjent med en lokal og spennende matprodusent.

 

 

Velkommen til bords!
DATO: 14. mars 2020
kr. 695,- per person

Må forhåndsbestilles.
Reserver din plass ved å sende e-post til hovmester@grand-egersund.no
NB! Merk bestillingen med: SIRDALSØRRET

 

Klikk for presentasjon av Sirdalsørret

    

   

 

HOTELLROM PÅ GRAND – sjekk kapasitet

 

Kombiner gjerne med en overnatting på Grand Hotell

Stemningsfullt på byens nye møteplass og spisested

Stoler fra Eikund

Stoler fra Eikund