Meny
Eigra kjøkken & bar
Eigra kjøkken & bar har fokus på kortreiste råvarer i sesong. Vi har som mål å løfte frem lokale kvalitetsprodusenter av sjømat, kjøtt og grønnsaker. Til lunsj tilbyr vi deilige danske smørbrød, salater og varme retter. I kveldsmenyen kan du velge mellom 3 retters, 6 retters eller fra vår rikholdige á la carte meny. Maten tilberedes i vår kullfyrte grill, noe som gir uovertruffen smak og aroma. Nyt tilhørende lokal drikke eller vin fra vinkjeller.
Lunsj
Mandag – fredag fra kl 11:00
lørdag fra kl 12:00
DANSKE SMØRREBRØD
Karbonader fra Nyyyt 142,-
Remulade – karamelisert løk (G1, E, M)
Røkelaks fra Fonn 142,-
Sitron – egg (G1, E, M)
Leverpostei fra Nyyyt 142,-
Rødbeter – bacon (G1, E, M)
Sirevågsreker 142,-
Eggerøre – dill (G1, E, S, M)
SALATER
Kyllingsalat 235,-
Bacon – krutonger
(G1, Sul)
Rekesalat 235,-
Avocado – sitron
(S, Sul)
DESSERTER
Dagens dessert 115,-
Dagens is fra Egersund Sjokoladefabrikk 55,-
Spør oss for utvalg
BESTILLES VED DISK
ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete, G2 – Rug, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep
Kveld
Mandag – lørdag
fra kl 17:00
Kjøkkenet stenger 21.30,
men dere kan sitte så lenge dere vil.
3 RETTERS MENY
Servert til hele bordet
Sirdalsørret
Kalix Løyrom – blomkål – tare
(F – M – E – Sp – So)
Juletallerken
Pinnekjøtt fra Nyyyt – Ribbe av frilansgris
Kålrot –rødkål –julesaus
(M – G1 – Sul – Se – So – Sp)
Riskrem
Kirsebær – krumkaker – mandel
(M – E – G1 – N3)
3 retters 895,-
vinpakke 629,-
À LA CARTE
FORRETTER
Sjøkreps 150g 340,-
+100g 120,-
Cocktailsaus – salat – urtesmør
(M – S – G1)
Tartar av hangarsteak 215,-
Hvitløk – høvding Sverre – rug
(G2 – M – E – Sul – Sp)
Telermaksrøye 215,-
Purre – fivespice
(M – F – So – Sp)
Kamskjell 260,-
Reddik – Pepperrot
(B – M)
Sirdalsørret 245,-
Kalix Løyrom – blomkål – tare
(F – M – E – Sp – So)
DESSERT
Riskrem 155,-
Kirsebær – krumkaker – mandel
(M, G1, E, N3)
Epler 155,-
Snøfrisk – brunost – appelsin
(M)
Sjokoladefondant 155,-
Jordbær fra Sola – Baileys
(M, E, G1)
Eigra ostetallerken 175,-
marmelade – fruktbrød
(M, G1)
Gelato fra Sjokoladefabrikken 75,-
Spør servitøren hva som er tilgjengelig
SNACKS
Kaviar og vodka 300,-
8g Huso Gold Imperial kaviar og 2cl Crystal
vodka
(F)
Østers Boudeuse 55,- per stk
Purreløk og hylleblomst
(B)
Fra Berkelen
Svinenakke 36mnd, Nyyyt, 30g 110,-
Parmaskinke, «Happy pigs», 30g 120,-
Marmor spekepølse, Nyyyt, 30g 80,-
Jåla spekepølse m/trøffel, ASK 30g 95,-
Brød og smør 60,-
(M – G1)
Aranchini 105,-
Kantarell – trøffelmajones
(G1 – So – E – Sp)
Beinmarg, serveres med brød 145,-
Sennepsfrø – rødløk
(G1)
HOVEDRETTER
Juletallerken 595,-
Pinnekjøtt fra Nyyyt – Ribbe av frilandsgris
Kålrot – rødkål – julesaus
(M – G1 – Sul – Se – So – Sp)
Piggvar «sur l’os» 495,-
Blåskjell – hylleblomst – fennikel
(M – F – B – So)
Reinsdyr fra Steensaas 495,-
Rødbete – hasselnøtter – hjerte
(M – Ha – Sp – Se)
Entrecote av ungfe 250g 535,-
Rosenkål – jordskokk – sauce Provençal
(M – Sp – Se – So)
ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete G2 – Rug, G3 – Bygg, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep
