Meny
Eigra kjøkken & bar

Eigra kjøkken & bar har fokus på kortreiste råvarer i sesong. Vi har som mål å løfte frem lokale kvalitetsprodusenter av sjømat, kjøtt og grønnsaker. Til lunsj tilbyr vi deilige danske smørbrød, salater og varme retter. I kveldsmenyen kan du velge mellom 3 retters, 6 retters eller fra vår rikholdige á la carte meny. Maten tilberedes i vår kullfyrte grill, noe som gir uovertruffen smak og aroma. Nyt tilhørende lokal drikke eller vin fra vinkjeller.

Lunsj

Mandag – fredag fra kl 11:00
lørdag fra kl 12:00

 DANSKE SMØRREBRØD

Karbonader fra Nyyyt 142,-
Remulade – karamelisert løk (G1, E, M)

Røkelaks fra Fonn 142,-
Sitron – egg (G1, E, M)

Leverpostei fra Nyyyt 142,-
Rødbeter – bacon (G1, E, M)

Sirevågsreker 142,-
Eggerøre – dill (G1, E, S, M)

 

 

 

SALATER

Kyllingsalat 235,-
Bacon – krutonger
(G1, Sul)

Rekesalat 235,-
Avocado – sitron
(S, Sul)

DESSERTER

Dagens dessert 115,-

Dagens is fra Egersund Sjokoladefabrikk 55,-

Spør oss for utvalg

BESTILLES VED DISK

ALLERGENER

N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete, G2 – Rug, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep

Kveld

Mandag – lørdag
fra kl 17:00

Kjøkkenet stenger 21.30,
men dere kan sitte så lenge dere vil.

3 RETTERS MENY

Servert til hele bordet

Sirdalsørret
Kalix Løyrom – blomkål – tare
(F – M – E – Sp – So)

 

Juletallerken
Pinnekjøtt fra Nyyyt – Ribbe av frilansgris
Kålrot –rødkål –julesaus
(M – G1 – Sul – Se – So – Sp)

 

Riskrem

Kirsebær – krumkaker – mandel

(M – E – G1 – N3) 

 

3 retters 895,-

vinpakke 629,-

À LA CARTE

FORRETTER

Sjøkreps 150g 340,-
+100g 120,-
Cocktailsaus – salat – urtesmør
(M – S – G1)

Tartar av hangarsteak 215,-
Hvitløk – høvding Sverre – rug
(G2 – M – E – Sul – Sp)

Telermaksrøye 215,-
Purre – fivespice
(M – F – So – Sp)

Kamskjell 260,-
Reddik – Pepperrot
(B – M)

Sirdalsørret 245,-
Kalix Løyrom – blomkål – tare
(F – M – E – Sp – So)

DESSERT

Riskrem 155,-
Kirsebær – krumkaker – mandel
(M, G1, E, N3)

Epler 155,-
Snøfrisk – brunost – appelsin
(M)

Sjokoladefondant 155,-
Jordbær fra Sola – Baileys
(M, E, G1)

Eigra ostetallerken 175,-
marmelade – fruktbrød
(M, G1)

Gelato fra Sjokoladefabrikken 75,-
Spør servitøren hva som er tilgjengelig

SNACKS

Kaviar og vodka 300,-
8g Huso Gold Imperial kaviar og 2cl Crystal
vodka
(F)

Østers Boudeuse 55,- per stk
Purreløk og hylleblomst
(B)

Fra Berkelen
Svinenakke 36mnd, Nyyyt, 30g 110,-
Parmaskinke, «Happy pigs», 30g 120,-
Marmor spekepølse, Nyyyt, 30g 80,-
Jåla spekepølse m/trøffel, ASK 30g 95,-

Brød og smør 60,-
(M – G1)

Aranchini 105,-
Kantarell – trøffelmajones
(G1 – So – E – Sp)

Beinmarg, serveres med brød 145,-
Sennepsfrø – rødløk
(G1)

HOVEDRETTER

 Juletallerken 595,-
Pinnekjøtt fra Nyyyt – Ribbe av frilandsgris
Kålrot – rødkål – julesaus
(M – G1 – Sul – Se – So – Sp)

Piggvar «sur l’os» 495,-
Blåskjell – hylleblomst – fennikel
(M – F – B – So)

Reinsdyr fra Steensaas 495,-
Rødbete – hasselnøtter – hjerte
(M – Ha – Sp – Se)

Entrecote av ungfe 250g 535,-
Rosenkål – jordskokk – sauce Provençal
(M – Sp – Se – So)

ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete G2 – Rug, G3 – Bygg, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep