13. nov 2024

Cidermakers dinner med Eiane Gard 7. februar

Bli med på en helaften med prisvinnende sider fra Eiane Gard og norsk sjømat! Elodie og Jon fra Eiane Gard i Ryfylke presenterer sine håndverkssidere i en 6-retters middag på Eigra kjøkken & bar, hvor hver rett er tilpasset deres unike sider.

Under Egersund Sjømatfestival, fredag 7. februar kan du oppleve en helaften der lokal sider møter norsk sjømat. Vi får besøk av Elodie og Jon fra Eiane Gard i Ryfylke. Gården er kjent for sine prisbelønte håndverkssidere, laget av epler fra egne frukthager. Eiane Gard kombinerer tradisjonelle teknikker med moderne innovasjon for å foredle eplene til karakteristisk og smakfull sidere.

Kvelden byr på en 6-retters sjømatmeny i Eigra kjøkken & bar, der hver rett er nøye tilpasset utvalgte sidere fra Eiane Gard.

For mer informasjon om Eiane Gard, se:
eianegard.no.

Tid og sted:
Tid: Fredag 7. februar 2025, kl. 19.00
Sted: Eigra kjøkken & bar, Grand Hotell Egersund

Billetter:
Pris kr 1895,- per person
Inkludert 6-retters meny med siderpakke.
Begrenset plass: Kun 50 plasser.