Under Egersund Sjømatfestival, fredag 7. februar kan du oppleve en helaften der lokal sider møter norsk sjømat. Vi får besøk av Elodie og Jon fra Eiane Gard i Ryfylke. Gården er kjent for sine prisbelønte håndverkssidere, laget av epler fra egne frukthager. Eiane Gard kombinerer tradisjonelle teknikker med moderne innovasjon for å foredle eplene til karakteristisk og smakfull sidere.
Kvelden byr på en 6-retters sjømatmeny i Eigra kjøkken & bar, der hver rett er nøye tilpasset utvalgte sidere fra Eiane Gard.
For mer informasjon om Eiane Gard, se:
eianegard.no.
Tid og sted:
Tid: Fredag 7. februar 2025, kl. 19.00
Sted: Eigra kjøkken & bar, Grand Hotell Egersund
Billetter:
Pris kr 1895,- per person
Inkludert 6-retters meny med siderpakke.
Begrenset plass: Kun 50 plasser.