Eigra er i ferd med å gå inn i sin aller første førjulstid. Vi har satt opp temakvelder vi tror du vil like. Juletallerken får du hver dag fra 18. november. Den 23. november blir det sharing-style i hele restauranten. Siste helgen før jul setter kjøkkensjefen sammen en helt spesiell 7-retters meny. På menyen vil du ellers finne både tradisjonelle julesmaker og andre retter som vi syns hører sesongen til. Som alltid henter vi frem de råvarer og smaker som er best akkurat nå. I år får vi pinnekjøttet «Pinnasteik frå Bjerkreim» fra den eminente lokale kjøttprodusenten Nyyyt. Ribben vi serverer kommer fra Prima Jæren

Velkommen til julestemning på vår måte, vi kaller det Eigra-style. Husk å bestille bord på forhånd. Noen kvelder er begynner å fylles allerede nå.

 

JULEMENY BOOK BORD

 

SHARE & FUN – CHRISTMAS STYLE  – 23. november
Vi nærmer oss førjulstid på Eigra for aller første gang. Vi elsker å lage fantastisk mat – og kan nesten ikke vente til vi kan fylle bordene med deilige julesmaker. Den 23. november kjører vi på med «SHARE & FUN – CHRISTMAS STYLE» i hele restauranten. Vi henter frem årstidens beste råvarer – og setter både tradisjonelle og moderne julesmaker på bordet til deg. Med «SHARE & FUN» fyller vi bordet med mange ulike retter og smaker til deling mellom alle rundt bordet. Slapp av og nyt en deilig førjulskveld med god mat og drikke og gode venner! Velkommen til førjulsstemning hos oss!
DATO: LØRDAG 23. november 2019
TIDSPUNKT: 19:00
PRIS: 695,- per person / med drikkepakke: kr. 1295,- per person

 

CHEF’S TABLE – 7 RETTERS JULEMENY – 20. og 21. desember
Førjulstiden på Eigra avsluttes med en skikkelig festhelg. Både fredag og lørdag før jul får du Kjøkkensjefens utvalgte 7-retters julemeny. Med utgangspunkt i årstidens beste råvarer, setter vi både tradisjonelle og moderne julesmaker på bordet til deg.Det er kjøkkensjef Jaume Padrisa Prieto sin egen utvalgte 7-retters festmeny som blir servert denne helgen. Velkommen til en helg med matopplevelser du sent vil glemme. Slapp av og nyt en deilig førjulskveld med god mat og drikke og gode venner! Velkommen til førjulsstemning hos oss!
DATOER: FREDAG 20. Og LØRDAG 21. DESEMBER
TIDSPUNKT: kl.19:00
PRIS: 745,- per person / med vinpakke: kr 1490,- per person

 

HUSK Å BESTILLE BORD!
Bordbestilling: www.eigra.no/bestilling
Velg dato i kalenderen og book bord kl 19:00.
GRUPPER: Flere enn 8 personer? Ta kontakt på telefon 48 99 90 10 eller e-post så fikser vi din reservasjon. Telefon og e-post besvares normalt ukedager etter kl. 15:00.