Meny
Eigra kjøkken & bar

Eigra kjøkken & bar har fokus på kortreiste råvarer i sesong. Vi har som mål å løfte frem lokale kvalitetsprodusenter av sjømat, kjøtt og grønnsaker. Til lunsj tilbyr vi deilige danske smørbrød, salater og varme retter. I kveldsmenyen kan du velge mellom 3 retters, 6 retters eller fra vår rikholdige á la carte meny. Maten tilberedes i vår kullfyrte grill, noe som gir uovertruffen smak og aroma. Nyt tilhørende lokal drikke eller vin fra vinkjeller.

Lunsj

Mandag – fredag fra kl 11:00
lørdag fra kl 12:00

 DANSKE SMØRREBRØD

Karbonader fra Nyyyt 142,-
Remulade – karamelisert løk (G1, E, M)

Røkelaks fra Fonn 142,-
Sitron – egg (G1, E, M)

Leverpostei fra Nyyyt 142,-
Rødbeter – bacon (G1, E, M)

Sirevågsreker 142,-
Eggerøre – dill (G1, E, S, M)

Sild 132,-
Potet – rødløk (G1, F, Sul, E, M)

Hønsesalat 132,-
Sjampinjong – estragon (G1, E, M)

 

 

SALATER

Kyllingsalat 235,-
Bacon – krutonger
(G1, Sul)

Rekesalat 235,-
Avocado – sitron
(S, Sul)

DESSERTER

Dagens is fra Egersund Sjokoladefabrikk 55,-

Dagens dessert 115,-

ALLERGENER

N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete, G2 – Rug, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep

Kveld

Mandag – søndag
fra kl 17:00

Kjøkkenet stenger 21.30,
men dere kan sitte så lenge dere vil.

3 RETTERS MENY

Servert til hele bordet

Eigra snacks og brød
Hjemmelaget brød og jersey smør

Krabbe
Tomater – løpstikke
(Sk – M)

Svinenakke
Gulrot – salvie – grønnkål
(M – Sp – Sul)

Rabarbra
Kardemomme – rømme – havre
(M)

3 retters 845,-
vinpakke 595,-

6 RETTERS MENY

Servert til hele bordet

Eigra snacks og brød
Hjemmelaget brød og jersey smør

Krabbe
Tomater – løpstikke
(Sk – M)

Tartar
Gochujangmajones – oksefett – sesamfrø
(G1 – E – Se – Sul – Sp)

Lange
Brokkolini – sitron – pastinakk
(M – F)

Svinenakke
Gulrot – salvie – grønnkål
(M – Sp – Sul)

Eigra ostetallerken
marmelade – fruktbrød
(M, G1)

Rabarbra
Kardemomme – rømme – havre
(M)

Sjokolade fra Egersund chocolatefabrikk

6 retters 1045,-
vinpakke 995,-

À LA CARTE

FORRETTER

Kveite 225,-
N’duja – kokosmelk – mynte
(F – Sul)

Tartar av hangarsteak 205,-
Gochujangmajones – oksefett – sesamfrø
(G1 – E – Se – Sul – Sp)

Krabbe 235,-
Tomater – løpstikke
(Sk – M)

DESSERT

Rabarbra 155,-
Kardemomme – rømme – havre
(M)

Hvit sjokoladekrem 155,-
Hasselnøtt – tindved
(M – E – G1 – Ha)

Eigra ostetallerken 185,-
marmelade – fruktbrød
(M – G1)

Gelato fra Sjokoladefabrikken 55,-
Spør servitøren hva som er tilgjengelig

SNACKS


Østers Boudeuse 55,- per stk
Purreløk og hylleblomst
(B)

Fra Berkelen
Svinenakke 36mnd, Nyyyt, 30g 110,-
Parmaskinke, «Happy pigs», 30g 120,-
Marmor spekepølse, Nyyyt, 30g 80,-
Jåla spekepølse m/trøffel, ASK 30g 95,-

Brød og smør 60,-

Bolinhos 145,-
Potet – hvitløk

HOVEDRETTER

 

Striploin av Ungfe 495,-
Kål – selleri – chimichurri
(M – Sp – Sul – So)

Lange 485,-
Brokkolini – sitron – pastinakk
(M – F)

Svinenakke 485,-
Gulrot – salvie – grønnkål
(M – Sp – Sul)

Risotto 445,-
Ramsløk – kongereker – hasselnøtter
(M – B – S – Ha)

ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete G2 – Rug, G3 – Bygg, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep