Meny
Eigra kjøkken & bar
Eigra kjøkken & bar har fokus på kortreiste råvarer i sesong. Vi har som mål å løfte frem lokale kvalitetsprodusenter av sjømat, kjøtt og grønnsaker. Til lunsj tilbyr vi deilige danske smørbrød, salater og varme retter. I kveldsmenyen kan du velge mellom 3 retters, 6 retters eller fra vår rikholdige á la carte meny. Maten tilberedes i vår kullfyrte grill, noe som gir uovertruffen smak og aroma. Nyt tilhørende lokal drikke eller vin fra vinkjeller.
Lunsj
Mandag – fredag fra kl 11:00
lørdag fra kl 12:00
DANSKE SMØRREBRØD
Karbonader fra Nyyyt 142,-
Remulade – karamelisert løk (G1, E, M)
Røkelaks fra Fonn 142,-
Sitron – egg (G1, E, M)
Leverpostei fra Nyyyt 142,-
Rødbeter – bacon (G1, E, M)
Sirevågsreker 142,-
Eggerøre – dill (G1, E, S, M)
Sild 132,-
Potet – rødløk (G1, F, Sul, E, M)
Hønsesalat 132,-
Sjampinjong – estragon (G1, E, M)
SALATER
Kyllingsalat 235,-
Bacon – krutonger
(G1, Sul)
Rekesalat 235,-
Avocado – sitron
(S, Sul)
DESSERTER
Dagens is fra Egersund Sjokoladefabrikk 55,-
Dagens dessert 115,-
ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete, G2 – Rug, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep
Kveld
Mandag – søndag
fra kl 17:00
Kjøkkenet stenger 21.30,
men dere kan sitte så lenge dere vil.
3 RETTERS MENY
Servert til hele bordet
Eigra snacks og brød
Hjemmelaget brød og jersey smør
Krabbe
Tomater – løpstikke
(Sk – M)
Svinenakke
Gulrot – salvie – grønnkål
(M – Sp – Sul)
Rabarbra
Kardemomme – rømme – havre
(M)
3 retters 845,-
vinpakke 595,-
6 RETTERS MENY
Servert til hele bordet
Eigra snacks og brød
Hjemmelaget brød og jersey smør
Krabbe
Tomater – løpstikke
(Sk – M)
Tartar
Gochujangmajones – oksefett – sesamfrø
(G1 – E – Se – Sul – Sp)
Lange
Brokkolini – sitron – pastinakk
(M – F)
Svinenakke
Gulrot – salvie – grønnkål
(M – Sp – Sul)
Eigra ostetallerken
marmelade – fruktbrød
(M, G1)
Rabarbra
Kardemomme – rømme – havre
(M)
Sjokolade fra Egersund chocolatefabrikk
6 retters 1045,-
vinpakke 995,-
À LA CARTE
FORRETTER
Kveite 225,-
N’duja – kokosmelk – mynte
(F – Sul)
Tartar av hangarsteak 205,-
Gochujangmajones – oksefett – sesamfrø
(G1 – E – Se – Sul – Sp)
Krabbe 235,-
Tomater – løpstikke
(Sk – M)
DESSERT
Rabarbra 155,-
Kardemomme – rømme – havre
(M)
Hvit sjokoladekrem 155,-
Hasselnøtt – tindved
(M – E – G1 – Ha)
Eigra ostetallerken 185,-
marmelade – fruktbrød
(M – G1)
Gelato fra Sjokoladefabrikken 55,-
Spør servitøren hva som er tilgjengelig
SNACKS
Østers Boudeuse 55,- per stk
Purreløk og hylleblomst
(B)
Fra Berkelen
Svinenakke 36mnd, Nyyyt, 30g 110,-
Parmaskinke, «Happy pigs», 30g 120,-
Marmor spekepølse, Nyyyt, 30g 80,-
Jåla spekepølse m/trøffel, ASK 30g 95,-
Brød og smør 60,-
Bolinhos 145,-
Potet – hvitløk
HOVEDRETTER
Striploin av Ungfe 495,-
Kål – selleri – chimichurri
(M – Sp – Sul – So)
Lange 485,-
Brokkolini – sitron – pastinakk
(M – F)
Svinenakke 485,-
Gulrot – salvie – grønnkål
(M – Sp – Sul)
Risotto 445,-
Ramsløk – kongereker – hasselnøtter
(M – B – S – Ha)
ALLERGENER
N1 – Peanøtt, N2 – Valnøtt, N3 – Mandler, Ha – Hasselnøtt, M – Melk, S – Skalldyr, B – Bløtdyr, G1 – Hvete G2 – Rug, G3 – Bygg, Sul – Sulfitt, F – Fisk, E – Egg, Se – Selleri, So – Soya, Sp – Sennep