Endelig sommer! 😎

Sommeren har endelig kommet, og det er på tide å nyte de herlige dagene med sol og varme. Og hva er vel bedre enn å glede seg over deilige måltider hos oss? Råvarene kommer direkte fra lokale kvalitetsprodusenter, og vi gleder oss til å begeistre deg med våre smakfulle retter og lokal drikke.

Lunsj

I sommer serveres lunsjen på Eigra Street. En innholdsrik meny og sitteplasser både ute og inne. Har du fått med deg den nye fine uteserveringen på Eigra Street? Med åpent alle dager, hele uken, fra kl. 12:00 til 21:00, kan du la deg friste av norsk «streetfood» laget med råvarer fra lokale produsenter. Hva som står på menyen finner du enkelt på eigrastreet.no.

Middag

Eigra Street er imidlertid ikke det eneste alternativet for en fantastisk kulinarisk opplevelse. Hvis du er ute etter en mer avslappet middag og kanskje en helaften, er Eigra kjøkken & bar stedet å besøke. Her kan du velge fritt fra menyen, eller gjøre det enkelt og gå for de satte 3 eller 6 retters menyene. Klikk her for meny! Vi anbefaler at du reserverer bord på forhånd, slik at du er garantert plass den dagen og tidspunktet du ønsker deg. Klikk her for bordbestilling. NYHET! Eigra har åpent hver søndag i hele juli. 

Eigra vin & cocktail bar

Hvis du er en vin- eller cocktailentusiast, vil Eigra vin & cocktail bar være det perfekte stedet for deg. På torsdager, fredager og lørdager fra kl 16:00 på solskinnsdager (og fra kl 18:00 inne i baren på andre dager), vil du kunne nyte et utvalg av utsøkte, og mange lokale, drikkevarer. På dager med strålende solskinn blir baren flyttet ut på terrassen i hotellets 2. etasje, slik at du kan nyte favorittdrikken din mens du nyter den flotte sommerstemningen.

Så kom og bli med oss i sommer! Uansett om du er ute etter en uformell lunsj, en smakfull middag eller en forfriskende drikke, vil Eigra Street og Eigra kjøkken & bar gi deg den perfekte sommeropplevelsen. Velkommen til oss!


Åpningstider og meny

Eigra Street

Eigra Street har åpent alle dager, hele uken, fra kl. 12:00 – 21:00. Her serveres norsk «streetfood» med råvarer fra lokale produsenter. Menyen finner du på eigrastreet.no.

Eigra kjøkken & bar

Restauranten har åpent som vanlig mandag – lørdag fra 17:00 – 22:00. Kjøkkenet stenger kl 21:30. NYHET! Sommeråpent hver søndag i hele juli fra 17:00 – 21:30. Klikk her for meny!

Eigra vin & cocktail bar

Torsdag, fredag og lørdag fra kl. 18:00. På finværsdager flyttes baren ut på terrassen i hotellets 2. etasje. Har du lyst å bli bedre kjent med vin & cocktail bare kan du klikke her!